دسته بندی

سبد خرید  

هیچ محصولی ثبت نشده

هزینه پستی 0ريال
مجموع 0ريال

اتمام خرید

تازه‌های الکترونیک

نماد اعتماد اینترنتی نماد ساماندهی

اخلاق و علوم تربیتی    (۲۹۸ کالا موجود است.)

  • مقالات (مبانی نظری تزکیه) (جلد ۱)
    ۲۲۰,۰۰۰ ريال
  • چکیده اخلاق در قرآن ج۱ (جلد ۱)
    ۶۰,۰۰۰ ريال
  • علم سلوک

    علم سلوک

    بخش اول کتاب با عنوان 'درآمد 'شامل سه فصل عرفان اسلامی، علم سلوک و مسلک های سلوکی است و بخش دوم در هفت فصل به توجه قلبی، عناصر بنیادین توجه قلبی، محیط توجه قلبی، آیین توجه قلبی، اخلاق توجه قلبی، موانع توجه قلبی و منازل توجه قلبی می پردازد. در بخشی از این کتاب آمده است : انسان در تکاپوی دایم برای وصول به حقایق عالم هستی به ویژه سرچشمه وجود ، راه های مختلفی را طی می کند. یکی از محکم ترین این طرق، راه دل و رسیدن به مقام مشاهده اسما و صفات جمالیه است. پیمودن چنین مسیری در عین جذاب بودن بسیار دشوار است. فراغت از برون و توجه به درون همیشه برای انسان فرورفته در مظاهر مادی و وابسته به تمنیات معنوی جالب توجه بوده و است. در قسمت دیگری از این کتاب آمده است: توجه قلبی و درونی به مبدا و منتهای هستی ، امری فطری است و نقش ویژه ای در نیل به سعادت دارد. بدیهی است که اسلام به عنوان طلایه دار وصول انسان به سعادت حقیقی و چشاندن حقایق ناب عالم هستی نمی تواند از بعد عرفانی خالی باشد.

    ۴۶,۰۰۰ ريال
  • گفتم گفت

    گفتم گفت

    این کتاب مجموعه سوال و جواب‎هایی پیرامون مسایل مختلف معنوی است که در قالب گفت و شنودی کوتاه بیان گردیده است. این مجموعه به مطالبی همچون رابطه عشق و عرفان، خودشناسی و رسیدن به بلوغ انسانی، جمال و زیبایی، رابطه درون و برون، درس‎هایی که از تحول طبیعت می‎توان گرفت، بیان مفاهیم اخلاقی و تربیتی با استفاده از اصطلاحات ورزشی، نگاهی به ضیافت معنوی در ماه رمضان و حکمت‎ها و درس‎های نهفته در زیارت مسجد النبی و خانه خدا اشاره می‎نماید.

    موجود نیست
  • اخلاق تدریس

    اخلاق تدریس

    اگر کتاب مستطاب را ندیده باشید، تصورتان از یک «کتاب آشپزی» چیزی است حاوی چندین و چند دستور معمولا یک صفحه ای، که هر دستور روند تبدیل مواد اولیه به غذای آماده را شرح می دهد و احیانا ترفندهایی را هم برای بهتر پختن هر غذا معرفی می کند. چنین کتابی معمولا یک مقدمه دارد که کسی نمی خواند و کمی هم اطلاعات جانبی دارد که بعضی ها دفعه ی اولی که کتاب را خریده اند نگاهی به آنها می اندازند. بعضی «کتاب های آشپزی» دستورهای بیشتری دارند و بعضی کمتر؛ بعضی تخصصی اند (مثلا انواع خوراک با قارچ) و بعضی عمومی؛ هیچ کس انتظار ندارد یک کتاب آشپزی چیزی بیشتر از یک مجموعه دستور پخت باشد، یا مثلا نثر فوق العاده ای داشته باشد، یا طراحی گرافیکی اش چشم نواز باشد… یا اصلا چیزی باشد که یک کتاب خوان از «کتاب» انتظار دارد… فرق کتاب مستطاب آشپزی با دیگر کتاب های آشپزی این است که «کتاب» است و نویسنده اش «نویسنده» است! نجف دریابندری آشپزی نیست که کتاب می نویسد، نویسنده ای است که آشپزی می کند. نجف دریابندری در مقدمه ی کتاب مستطابش آشپزی را از مقوله ی فرهنگ می داند و از دریچه ی فرهنگ به آشپزخانه و سفره نگاه می کند و همین نگاه است که باعث می شود کتاب مستطاب چیزی باشد ورای همه ی «کتاب های آشپزی» که دیده ایم و شنیده ایم. نثر «اولین نکته ای که خواننده ی گرامی باید بداند این است که هیچ کس با خواندن کتاب آشپزی آشپز نمی شود؛ اما نکته ی دوم این است که هیچ آشپزی،و نیز هیچ کسی که خیال آشپز شدن داشته باشداز کتاب آشپزی بی نیاز نیست…» هر کس یکی از ترجمه های نجف دریابندری را خوانده باشد می داند که نثر نجف چه شاهکاری است و او چه تسلطی به زیر و بم زبان فارسی دارد. در حین خواندن کتاب مستطاب آشپزی هم به همان اندازه از نثر دریابندری لذت می برید که در همه ی نوشته های دیگرش. همه ی قواعد رعایت شده اند و لحنش خیلی صمیمی است و چاشنی طنز دارد. «سالاد ماهی خام ممکن است به گوش بسیاری از مردم غریب بیاید، ولی ذائقه غیر از گوش است؛ چه بسا که ذائقه ی بعضی اشخاص مزه ی این سالاد را بپذیرد و از آن لذت ببرد» « … و این ظاهرا نیک ترین نامی است که از یک نفر قمارباز بر جا مانده است.» «این نان شیرینی بسیار خوشمزه ای است؛ عیبش این است که ممکن است در خوردن آن نتوانیم اندازه نگه داریم» دایره المعارف آشپزی بخش پانزدهم کتاب با عنوان «پاستا، پیتزا»، با واژه شناسی آغاز می شود: «کلمه ی پاستا (pasta) در زبان ایتالیایی یعنی خمیر و منظور از خمیر همان چیزی است که ما آن را رشته می نامیم…» بعد به سراغ کتاب های بازمانده از آشپزی صفوی می رود و انواع «رشته» های آن کتاب ها را با انواع پاستا مقایسه می کند و خواننده آگاه می شود که مثلا نوعی رشته به نام «بند قبا» در زمان صفویان، شباهت داشته با «لازانیا»ی امروزی! سپس انواع و اقسام پاستا و مشخصات ظاهری و اصول تهیه و جایگاهشان در سفره ی ایتالیایی معرفی می شوند و اولین دستور غذا وقتی ارائه می شود که خواننده اطلاعات جامعی در مورد این گروه خوراکی پیدا کرده است. طرز برخورد کتاب مستطاب آشپزی با خوراکی ها به همین جدیت و دقت است و نویسنده خود را موظف می داند در ابتدای هر فصل و لابلای دستورهای غذا، نکاتی در مورد واژه شناسی، پیشینه هر خوراکی، سبک ها مختلف تهیه ی آن و ردپای آن غذا در نوشته ها و اشعار قدیمی مطرح کند. «شیخ بسحاق اطعمه، معاصر حافظ، درباره ی بورک، بر وزن تورج، می فرماید: ز بورک نیست چیزی در جهان به/خداوندا مرا آن ده که آن به …» «تاس (یا طاس) همان دیگ یا نوعی از دیگ است؛ و تاس کباب گوشتی است که غالبا همراه با چند نوع تره بار، بدون آب در دیگ با آتش ملایم پخته می شود…» «بیف استروگانوف غذایی است روسی که در بیرون از روسیه از جمله در ایران ما، شکل های دیگری پیدا کرده است …» «هزار جزیره نام مجمع الجزایری است در مصب رودخانه ی سنت لورنس، میان ایالت نیویورک امریکا و اونتاریوی کانادا، ولی هیچ کس نمی داند چرا نام یکی از انواع رایج مایونز را هزار جزیره گذاشته اند؛ …» «روزهایی که بسیاری از مردم میگو را ملخ دریایی می نامیدند و از آن می گریختند مدت هاست که سپری شده (در حقیقت نام ملخ دریایی پر بیراه هم نبود، زیرا که خود مردم جنوب ملخ را میگ می نامند، و او هم در لهجه ی آنها حرف معرفه و تصغیر است)» فرهنگستان زبان و ادب دریابندری! نجف دریابندری برای بعضی از واژه های مربوط به آشپزی و آشپزخانه جایگزین فارسی پیشنهاد کرده و این جایگزین ها را در کتاب بکار برده است. معمولا واژه های پیشنهادی دریابندری بسیار روان و گوش نوازند و خواننده بی رنج و زحمت می تواند معنی شان را بفهمد و به راحتی به آنها عادت می کند. «در بعضی از یخ بندهای خانگی گران قیمت درجه ای هست که با چرخاندن آن می توان برودت را پایین برد؛…» (یخ بند به جای فریزر) «یکی از امتیازهای فر موج پز این است که با آن می توان هر چیزی را دقیقا به آن اندازه ای که می خواهیم بپزیم» (موج پز به جای مایکروویو) «… به همین دلیل ما این سس را خورش پاستا خواهیم نامید، چنان که فرنگی ها هم غالبا خورش ما را سس می نامند» مکاتب آشپزی کتاب مستطاب، بخش مفصلی دارد در معرفی مکتب های آشپزی. در یک فصل از این بخش، مکتب های ایرانی، چینی و رومی را به عنوان «مکتب های مادر» معرفی می کند و سپس در ۹ فصل پیاپی به معرفی مفصل آشپزی های ایرانی، هندی، ترکی و عربی، اسپانیایی، چینی، ژاپنی، ایتالیایی، فرانسوی و روسی می پردازد. در آغاز فصل آشپزی ایرانی چنین اخطاری می بینیم: «خوانندگانی که حوصله ی خواندن بحث های تاریخی را ندارند بدین وسیله از خواندن بخش هایی از این فصل معاف می شوند.» این فصل ۳۰ صفحه ای با حوصله و دقت رد پای آشپزی ایرانی و آداب غذا خوردن را در شاهنامه ی فردوسی و سفرنامه ی ابن بطوطه و … تا متون صفوی پی می گیرد و تصاویری از صحنه های غذا خوردن در نقاشی ها و نقش برجسته های باستانی و نگاره هایی از اشیاء باستانی مربوط به آشپزخانه را هم چاشنی این فصل می کند. «روزی پرویز از او پرسید: گواراتر و موافق طبع تر و لذیذترین غذاها کدام است؟ گفت: آن غذایی که با سلامت تن و آسایش خیال و شادی دل و اشتها و گرسنگی زیاد با یاران و دوستان صرف کنی» (نقل قول کتاب مستطاب از تاریخ ثعالبی. در اصل ترجمه ی متنی پهلوی است با عنوان «خسرو و ریدک» ریدک هم یعنی پسر بچه) معرفی بقیه ی مکاتب به این مفصلی نیست (بین ۵ تا ۱۰ صفحه) و به ذکر نکات اصلی بسنده می کند. «در بیشتر غذاهای هندی معمولا مقداری فلفل سیاه و فلفل قرمز به کار می رود…» «پخت و پز در کاتالونیا معمولا با سوفریتو (sofrito) شروع و با پیکادا (picada) ختم می شود …» «گذشته از وسایل معمولی، در آشپزی چینی وسایل خاصی به کار می رود که عبارتند از …» «امروز آشپزی فرانسوی بیش از همه مکتب های آشپزی دیگر در جهان رواج دارد…» مجردنوازی مرد مجردی که دلش می خواهد از دست غذاهای آماده و فست فود خلاص شود و سررشته ای هم از آشپزی ندارد و از آنها هم نیست که می توانند به خانم های دور و برشان گیر بدهند و نکته به نکته آشپزی یاد بگیرند، هیچ دوستی بهتر از کتاب مستطاب آشپزی ندارد!

    ۷۵,۰۰۰ ريال
  • مجموعه مقالات تربیت اخلاقی

    مجموعه مقالات تربیت اخلاقی

    بر اساس تعریف‌های مختلف تربیت، عرصه‌ی تربیت اخلاقی مهم‌ترین عرصه در بحث تربیت است. اهمیت تربیت اخلاقی به این دلیل که با رفتارهای اختیاری انسان سر و کار دارد، بسیار مورد توجه است. رفتار انسان به دلیل تاثیرگذاری فراوان بر زندگی فردی و اجتماعی، باید در جهتی هدایت شود که تامین‌کننده‌ی سعادت بشر باشد. نقش روش‌های تربیتی، مبانی انسان‌شناختی آن و عرضه‌ی الگویی روشن از تربیت اخلاقی در تامین اهداف اخلاقی و کارآمد نمودن مدل تربیتی اسلام از دیرباز مورد توجه اندیشمندان اسلامی بوده است. کتاب حاضر حاوی مباحثی است در حوزه‌ی تربیت اخلاقی که به مناسبت‌های گوناگون توسط دکتر عباسعلی شاملی مطرح شده‌اند. نگارنده در کتاب علاوه بر معرفی شاخص‌های اصلی در روش‌شناسی پژوهش‌های دینی و برخی از بنیان‌های انسان‌شناختی در تربیت اخلاقی اسلام به معرفی الگویی از تربیت اخلاقی اسلام و چالش‌های پیش روی آن می‌پردازد. تبیین مفهوم‌شناختی دو قلمروی تربیت دینی و تربیت اخلاقی، نقد رویکرد فرانوگرایی در تربیت اخلاقی با استفاده از سیره‌ی علوی، و معرفی پیش‌نیازهای بهینه‌سازی ارتباطات تربیتی با فراگیران از دیگر مباحث کتاب است.

    ۱۷,۰۰۰ ريال
  • پرسش ها و پاسخ ها: دفتر چهلم (گناه و توبه)  (جلد ۴۰)

    پرسش ها و پاسخ ها: دفتر چهلم (گناه و توبه) (جلد ۴۰)

    «کلینیک حیوانات» کتابی طنزآمیز و مصور است که دغدغه ها و پارادوکس های انسانی را در قالب داستان های حیوانات مطرح می کند. خیلی وقت ها انسان ها باید ساکت باشند و حیوانات سخن بگویند! چرا که همان حیوانی که بنا به طبیعت خودش زندگی می کند و تدبیر و آینده نگری در رفتارش مشاهده نمی شود، گاهی چنان کاری می کند که عقل انسان فهیم و اشرف مخلوقات درباره آن تحیر می کند. البته آنگونه که خود نویسنده که حرفه اصلی اش پزشکی است جایی اشاره کرده، جرقه های اصلی تحریر این داستان ها در مراجعه بیمارانش به ذهن او خطور کرده است. نویسنده مجموعه داستان های طنز «کلینیک حیوانات» با بیان پارادوکس هایی انسانی در قالب داستان های حیوانی به دنبال نمایاندن تعارضات و تناقضات دست وپاگیر زندگی انسان هاست؛ چرا که به قول نویسنده «ما مردمی هستیم که در ادبیات محاوره ای خود، شوخ طبعی های زیادی داریم، اما همین که این گفتمان به روی کاغذ یا به صورت مصور درمی آید، آستانه تحمل ها به نوعی تحریک می شود». در هر حال کتاب مصور «کلینیک حیوانات» شامل ۲۰ داستان کوتاه است که شخصیت محوری و قهرمان اصلی داستان ها جانورانی مانند آفتاب پرست، الاغ، هزارپا، بلبل، پشه، پنگوئن، جغد، جوجه تیغی، حلزون، خرس قهوه ای، پلنگ، روباه، سگ، پروانه، شتر، طوطی، کلاغ، گربه سیاه، موش، گرگ و لاک پشت هستند. هنگام مطالعه کتاب یادتان باشد که یک اثر طنز در دستتان است و باید با خواندن آن لبخند بزنید! طراحی جلد و تصویرهای داخل کتاب «کلینیک حیوانات» را حبیب ایلون بر عهده داشته که به یاری تل لو آمده است تا با یاری همدیگر، مخاطب را به خنده و تامل وا دارند.

    ۳۳,۰۰۰ ريال
  • پندهای رسول اعظم (ص) به اباذر غفاری

    پندهای رسول اعظم (ص) به اباذر غفاری

    این کتاب که به سفارش برخی از طلاب، مریدان و دوستان معظم له آماده گشته، مشتمل بر درس های اخلاقی ایشان می باشد. موعظه و نصیحت، کلید سعادت و رستگاری در دنیا و آخرت است. موعظه، دل ها را صفا می بخشد و چشم جان را به دنیای پر رمز و راز معنویت می گشاید. خداوند متعال در کتاب شریف قرآن، یکی از مهم ترین تکالیف رسول خدا (ص) را ارشاد مردم از راه پند و اندرز و موعظه معرفی می کند.

    ۹۲,۰۰۰ ريال
  • پندهای رسول اعظم (ص) به عبدالله ابن مسعود

    پندهای رسول اعظم (ص) به عبدالله ابن مسعود

    عناوین بخش های مختلف این کتاب عبارتند از: مقدمه، شرح حال عبدالله بن مسعود، صبر در مشکلات، ثواب صابرین، علائم صابرین، علامت زهد، نحوه مواجهه با فقر، دنیا برای کافران است، علامت شوق به بهشت، هلاکت دنیاپرستان، آگاهی از حالات برخی پیغمبران، بینش پیغمبران، ساکنین جهنم و بهشت، مردم آخرالزمان، دنیاپرستان، نحوه رفتار با بی دین، علائم دنیاپرستان، علمای آخرالزمان، اثر علم بی عمل، اثر یادگیری قرآن و علم بی عمل، دوستان شایسته، مردمان دنیاپرست، ترس از خدا، رها کردن کارهای بیهوده، رها نکردن اطاعت، دوری از دنیا، دوری از غرور، تفکر در آیات قرآن، اجتناب از گناهان، دوری از غضب، آرزوی کوتاه، دلبستگی به دنیا، مردم آخرالزمان، رباخواری و اثرات آن، زندگی سخت با ترک یاد خدا، تمسخر مومنین، مستی گناه، دنیا ملعون است، اخلاص در عمل، رها کردن نعمت های دنیا، هدف در اعمال، ستایش مردم، زیاد کردن عمل خوب، تاخیر در توبه، تکیه به دنیا زدن، عبرت گرفتن از گذشتگان، تقوا در همه حال، دشمنی با شیطان، محاسبه نفس، صحبت بدون علم، غصه روزی خوردن، تجارت آخرت، اثر ذکر خدا، دوست داشتن صلحاء، شرک به خدا، با اولیاء بودن، وقار داشتن، دوری از گناهان، حفظ زبان، مراقبت از باطن، یاد قیامت، ترس از خدا در همه حال، انصاف، خشوع بیهوده، سختگیری با مردم، راستگویی و احسان.

    ۵۷,۰۰۰ ريال